Bedrijfsbeveiliging

Beveiliging is een steeds complexer wordend probleem voor moderne bedrijven, zowel in de particuliere als in de publieke sector. Omdat de risico’s zich ontwikkelensteeds groter worden, plaatsen de toenemende beperkende wetgeving en economische druk, bedrijfsbeveiligingsprofessionals  voor uitdagingen.

CTSN heeft een unieke expertise ontwikkeld  op het gebied van levering van bedrijfsbeveiligingsoplossingen voor aandachttrekkende, risicovolle klanten. CTSN heeft nauw samengewerkt met klanten die met unieke risico's en uitvoerende omstandigheden geconfronteerd worden. Dit heeft ons in staat gesteld om nieuwe expertise en  en innovatieve oplossingen die een klantgerichte benadering met beveiligings- en bewakingsdiensten combineert te ontwikkelen voor onze klant.

Het doel van CTSN is het leveren  van een beveiligingsdienst die onze klanten in staat stelt hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. CTSN spant zich daarom in om behulpzaam te zijn bij de levering van een omgeving waar de activiteiten van onze klanten ongestoord door criminele en terroristische activiteiten gecontinueerd kunnen worden, evenals voor een reeks regelingen die worden ingesteld om dit te voorkomen.

Wij streven ernaar dit te bereiken door het creëren van een verfijnde maar toch economisch haalbare beveiligingsdienst, die de verschillende maatregelen en elementen van personeel, technologie, procedures, informatie en beheer integreert. Dergelijke systemen worden ontworpen om risico’s te identificeren en te voldoen aan de beveiligingseisen zonder operationele en servicevereisten aan te tasten.