Privacybeleid website Back to Dutch ICTS Europe

Waarom dit Privacy beleid

CTSN Group B.V. en haar dochterondernemingen CTSN B.V. en CTSN Events B.V. verwerken persoonsgegevens op de website die noodzakelijk zijn om in contact met je treden, om te meten hoe vaak onze website wordt bezocht en welke content de meeste interesse genereert.   

Wij vinden het belangrijk dat je begrijpt wat er met deze gegevens gebeurt. 

 

Verwerking persoonsgegevens

Met het invullen van je persoonsgegevens, geef je toestemming om telefonisch of per e-mail contact  met je op te nemen. Wij zullen alleen contact met je opnemen,  omdat je te kennen hebt gegeven interesse in de organisatie, onze diensten of in een vacature te hebben.

De gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden om de relevante afdeling van CTSN in de gelegenheid te stellen contact met je op te nemen en niet gedeeld worden met derden of op andere wijze dan ook gebruikt worden.       

 

Welke gegevens

De gegevens die wij op website verzamelen zijn; Naam, Telefoonnummer en E-mail adres. CTSN maakt geen gebruik van automatische besluitvorming of profilering.

 

Bewaartermijnen

CTSN zal gegevens nooit langer bewaren dan noodzakelijk is voor het doel. Dit houdt in dat eventuele gegevens die je hebt achtergelaten om contact op te nemen, bewaard zullen blijven totdat contact opnemen niet meer noodzakelijk of gewenst is.  

 

Rechten

Indien gewenst en op verzoek, zal CTSN je persoonsgegevens verwijderen of corrigeren. Tevens heb je het recht om de toestemming ten allen tijde in te trekken.

Bij klachten over de verwerking van de persoonsgegevens door CTSN kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Cookies

CTSN maakt gebruik van cookies, een bestand dat op de harde schijf van je  computer wordt opgeslagen wanneer je de CTSN website bezoekt. Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te meten en website te verbeteren.

De informatie die wij verzamelen met behulp van cookies is specifiek voor de PC en bevat geen persoonsgegevens. CTSN verzamelt gegevens aangaande de datum en tijd van het bezoek naar de website,  welke pagina’s er bekeken zijn en of deze pagina’s correct zijn weergegeven.

De  cookies kunnen verwijderd of geblokkeerd worden, door de instellingen op de computer te wijzigen. Wijziging van de instellingen zou kunnen leiden tot disfunctioneren van functies of weergave van de websites die bezocht worden.